Shop the complete line of RockSauce topicals now!

močan kot ogenj.

Najmočnejši lokalni anestetik za lajšanje bolečin v mišicah in sklepih, ki ga lahko kupite.

Pozdravi vroče. RockSauce Fire je gel za lajšanje bolečin, ki deluje tako, da zagotavlja neverjetno močne segrevalne občutke, ki trajajo ure in ure – z močnimi sestavinami, kot sta mentol in kapsaicin, ki skupaj blažijo boleče sklepe in mišice. 

Najboljše od vsega je, da ga lahko uporabljate skupaj z RockTape trakovi – vpije se naravnost v kožo, brez ogrožanja lepljivosti traku – zagotavlja lajšanje bolečin* v kombinaciji z našim neverjetnim trakom.

Naša priročna roll-on steklenička za nanašanje pomeni, da vaše roke ostanejo čiste in brez močnih učinkovin. Odnesete ga lahko kamorkoli, ter ga kadarkoli nanesete brez nereda in težav.

 

Resnično močan

Čisto resno – RockSauce Fire ni šala. Vsebuje naravno moč kapsaicina, snov, ki jo najdemo v feferonih in čilijih.

Večkratna uporaba

Ne gre samo za bolečino *. RockSauce Fire, poleg tega, da omili bolečine, tudi naredi izvrstno pripravo za aplikacijo traku RockTape. Lahko ga uporabimo tudi kot mazivo za IASTM in celo, kot preventivni ukrep, pred vadbo.

Sestavine:

Active: Methyl Salicylate (20%),  Menthol (10%), Capsaicin (0.002%). Inactive: Aminomethyl Propanol, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Extract, Arnica Montant Extract, Carbomer, Cetearyl Alcohol, Ethylhexylglycerin, Ethylhexyl Palmitate, Glycerin, Methylisothiazolinone, Propylene Glycol, Tocopheryl Acetate, Water.

Pin It on Pinterest