NOVO STEZNIKI TEKMOVALNEGA NIVOJA

Zagotovite si svoje vrhunsko orožje za vadbo.

NOVO pri RockTape. Stezniki za kolena tekmovalnega nivoja, ki so zasnovani za najzahtevnejše treninge – Assassins. Izdelani iz neoprena, zato so izjemno elastični ter ne ovirajo gibanja.  Popolnoma nova generacija kolenskega steznika, Assassins, nudi brezkompromisno podporo in zaščito, ter pri tem ne ovirajo gibanja.

Assassins so na voljo od S do XL, z dvema debelinama – 5 mm in 7 mm – za zmerno (5 mm) ali ekstremno (7 mm) podporo.

Unikatni modeli.  Eno močno vadbeno orožje.

Izdelano za tekmovanja

Assassins so zasnovani z upoštevanjem edinstvenih potreb športnikov, za razliko od steznikov drugih podjetji.

Rezultat je par kolenskih steznikov, ki so primerni za najbolj naporne treninge, tekme v CrossFit-u, olimpijskem dviganju uteži, powerliftingu in tudi oviratlone – a vseeno dovolj udobni za vsakodnevno uporabo.

 

Brezkompromisna vrednost

Oprema za vadbo mora biti po ugodnih cenah in na voljo vsem. Verjamemo tudi, da si vsak športnik zasluži dva steznika – zato se Assassins vedno prodajajo v paru.

Kvaliteta in cena Assassins stenznikov je nepremagljiva. 

 

Čista zmogljivost

Zaradi dodatne višine steznika, Assassins pomagajo zagotoviti pravilno stabilnost in sledenje kolena. Pogosto lahko močno zmanjšajo nespecifične bolečine v kolenu *, zlasti med počepi.

To tudi ohranja steznike na mestu – preprečuje odvečen zdrs in gibanje med treningi, kar je pogosta pritožba pri konkurenčnih steznikih.

 

 

Skoraj neuničljivi

Lupina iz sintetične tkanine, vezana na neopren SBR in pritrjena z dvojnim mauzerskim šivom, nudi tesno podporo kolenskega sklepa, skozi nešteto treningov.

Pin It on Pinterest