Močno in preprosto orodje za mobilizacijo mehkega tkiva.

Popoln IASTM sistem.

Zdaj s kovinskim Mulletom.

Dobrodošli v prihodnosti IASTM. RockBlades set sestavljata dve natančno izdelani orodji iz kirurškega jekla: “Mallet” in “Mullet”, gel RockRub, čistilne robčke in priročnik za uporabo IASTM orodij.

Vsaka podrobnost orodij RockBlades – vsak rob, kot, kontura – je bila skrbno obdelana in dodelana v dveh letih načrtovanja. Kliknite za ogled videa, če želite izvedeti več.

Spodaj na tej strani raziščite celotno vsebino RockBlades seta.

Kaj pravijo strokovnjaki medicine o RockBlades®

“Približno 7 let sem uporabljal Graston in druga IASTM orodja. Mallet bo po novem moj najljubši pripomoček za terapije. Je orodje – vse v enem, poleg tega pa daje dober občutek in sem manj utrujen po miofascialnem delu. Obožujem ga!”

John Bartholet

Dr. kiropraktike

“Nisem amater v uporabi IASTM orodij. Uporabljal sem jih že kar nekaj s certifikati. V tem setu sta dve orodji. To, da sta iz nerjavečega jekla je vrhunsko. Material doda lepo težo in genialni način držanja, ki poenostavi uporabo in upravljanje. Z njima sem že dosegel odlične rezultate.”

Fayaz Ather

Dr. kiropraktike

“Orodji sta raznoliki in dovolj težki da zagotovita kvalitetne rezultate, brez, da se jaz utrudim. Odlično se obneseta, če delate na tekmovanju, nudite terapijo večim športnikom, in imata dovolj različnih stranic in kotov, da ne rabite konstantno menjavati orodij. Manjši, plastični bratec, je pravtako zelo priročen in primeren za potovanja.”

Erik Uuksulainen

Sestavni

deli seta RockBlades

Več, kot le orodje, to je celovit IASTM sistem.

Vsak RockBlades set vsebuje dve orodji, Mallet in Mullet, RockRub, čistilne robčke in pripočnik za uporabo.

The Mallet

Največji član ekipe.

The Mullet

To orodje se zna zabavati.

RockRub & Robčki

Naravno gladko, izjemno čisto.

Spoznajte Mallet.

All-star IASTM kirurškega razreda. 

Le eno izmed dveh osupljivih orodij RockBlades seta. Izdelan iz poliranega nerjavečega jekla iz kirurškega razreda, je vaše vse-v-enem IASTM orodje.

Mallet je vaše najboljše klinično orodje. Ročno polirane površine za obdelavo v kombinaciji s popolnoma uravnoteženim in tehtanim jedrom omogočajo zadovoljstvo pri uporabi iz dneva v dan. 

Mat zaključene jamice, štiri na vsaki strani, v kombinaciji z našim ročajem v obliki medeninastih členkov, vam omogočajo, da držite orodje na 6 različnih načinov. Vsaka stran je unikatna – tako v obliki kot v polmeru roba. 

Neobdelane stranice Malleta so lasersko vgravirane z vzorcem RockTape manifesta.

Tehnične specifikacije

  • Material: kirurško nerjaveče jeklo
  • Teža: 450g
  • Dimenzije: 18,3 cm x 11,4 cm x 0,8 cm
  • Obdelovalne površine: 4
  • Možnosti prijema: 6 

Pozdravite Mullet.

Zmogljive IASTM terapije na poti.

To orodje je zasnovano tako, da je prenosno in vam omogoča vrhunsko manipulacijo mehkih tkiv, kamorkoli vas delo pripelje.

Nov Mullet, za RockBlades 2.0, je izdelan iz istega kirurškega nerjavečega jekla, kot Mallet. Ročno polirane površine za obdelavo v kombinaciji s popolnoma uravnoteženim in tehtanim jedrom omogočajo zadovoljstvo pri uporabi iz dneva v dan.

Štiri ločene cone za manipulacijo tkiv nudijo celovite možnosti zdravljenja. Vsak rob, kot in kontura so bili v dveh letih skrbno brušeni, da so dosegli vrhunske rezultate.

Neobdelane stranice Mulleta so kemično obdelane z vzorcem RockTape manifesta.

Tehnične specifikacije

  • Material: kirurško nerjaveče jeklo
  • Teža: 195g
  • Dimenzije: 15 cm x 11,2 cm x 0,9 cm
  • Obdelovalne površine: 4

Več, kot le orodja.
Revolucionarna metoda zdravljenja s FMT Blades.

 

Nismo tu, da bi samo pretresli IASTM prostor, ampak želimo zagotoviti brezkompromisno oskrbo bolnikov z revolucionarnim pristopom k zdravljenju z IASTM orodji. FMT Blades predstavlja koncept gibalne terapije in izboljšanja zmogljivosti s pomočjo orodja za mobilizacijo mehkih tkiv (IASTM).

RockRub & Robčki. 

Začni s terapijo kar takoj iz škatle.

Lahko bi se ustavili pri dveh neverjetnih orodjih, a se nismo. Poleg našega Malleta in Mulleta, vsak komplet RockBlades vključuje nov preoblikovan RockRub gel in paket dezinfekcijskih robčkov. 

To je vse, kar potrebujete za začetek zdravljenja takoj. 

Naš novi, preoblikovani RockRub je brez vonja in 100% naraven – z oljem kanole, čebeljim voskom in vitaminom E. Je popolni gel za zdravljenje mehkih tkiv, hkrati pa pomaga zaščititi vas in kožo vašega pacienta. 

Paket razkuževalnih robčkov ne samo očisti in razkuži vaše orodje, z njimi lahko odstranite RockRub s kože bolnikov, da jo pripravite na kineziotaping s trakovi RockTape.

Tako RockRub kot tudi naši higienski robčki so skrbno narejeni tako, da olajšajo zdravljenje in zaščitijo vaše RockBlades orodje.

 

Pin It on Pinterest