zakaj smo drugačni?

Razlog št.1

Za razliko od drugih kinezioloških trakov, ki so narejeni za rehabilitacijo po poškodbah, je RockTape naredil kineziološke trakove, ki zdržijo tekmovalne pogoje. V rokah imate najboljše kineziološke trakove. Narejeni so v mislih, da zadovoljijo vse potrebe športnikov. Iz prve roke smo vedeli, da ostali trakovi ne bodo uspeli v najzahtevnejših pogojih, zato smo v našem  laboratoriju v gorah Santa Cruz, razvijali in preizkušali naš izdelek, dokler ni izpolnil naših standardov.

RockTape je morda dražji, vendar, ko je vse na vrvici, je lepo vedeti, da imate najboljše. Ne glede na to, ali RockTape uporabljajo na vrhunskih športnikih, otrocih, nosečnicah ali artritičnih starostnikih, vsi opazijo in občutijo kvaliteto izdelka.

Razlog št. 2

Raztezanje je dobro. Naše raziskave kažejo, da z izdelavo našega traku s 180-odstotno elastičnostjo, športniku omogočimo popolnejši in boljši obseg gibanja. Drugi proizvajalci ponujajo le 130-150% raztezanje. 

Ali čutite razliko? Za nas je to kot dan in noč. Ko nosimo trak konkurence, se počutimo, kot, da smo privezani – ne verjamemo, da je to občutek, ki si ga kdorkoli želi.

 

 

 

%

raztegljivost RockTape trakov

kvaliteten najlon in bombaž

različnih vrst traku

Razlog št. 3

V življenju so vedno različne možnosti in možni kompromisi. Ko smo oblikovali naš trak, smo želeli vrhunsko prožnost in elastičnost, ki je sposobnost, da se trak raztegne, brez prevelikega odpora, hkrati pa nudi mišicam pomoč, ko se vrnejo v nevtralni položaj.

Za pravilno dinamiko raztezanja in obnavljanja ter ustrezno zaščito pred vlago, smo bili soočeni s posebnim najlonom, imenovanim “6/12” – ki je dražji. Bi lahko uporabili cenejši najlon? Seveda, toda življenje je kratko in ustvarjanje najboljšega izdelka za vas je tisto, kar počnemo. Odločili smo se, da ne bomo ogrožali svojih standardov, ker jih tudi vi ne.

 

Razlog št. 4

Ena velikost ne ustreza vsem. Predstavljajte si, če bi vsi poskušali nositi isto srajco. Nekateri naši konkurenti mislijo, da smo vsi enake velikosti, zato naredijo samo eno širino traku in priročno predhodno razrežejo trak na neprimerne dolžine, od katerih pričakujejo, da se prilagodimo njihovemu trženju.

Mislimo, da je velika razlika med boksarjem v težki kategoriji in baletnim plesalcem. Razlika je seveda v velikosti in teži, vendar pravtako v odnosu in duhu. Mislimo, da je naša naloga, da vam ustrezamo ne samo po velikosti in teži, vendar tudi vašemu duhu.

 

Pin It on Pinterest