RockPods Cupping Set

Lotite se miofascialne manipulacije z vsestranskimi in enostavnimi silikonskimi ventuzami.

Postanite mojster fascialnega manipuliranja z RockPods! Ta edinstven nabor osmih silikonskih ventuz (4 velike, 4 majhne) vam omogoča, da zgrabite, povlečete in potisnete fascijo za zdravljenje bolečine *, mobilnosti in gibalnih motenj.

RockPods so izdelani iz medicinskega silikona in zapakirani v priročno torbico. Pravtako vključujejo tudi priročnik za uporabo. Želite postati mojster v uporabi RockPods? Opravite tečaj FMT RockPods v svoji bližini in se naučite naprednih tehnik.

Veliki RockPod

Ta velika ventuza zagrabi tkivo, ga drži – in se ne spusti.

Mali RockPod

Zadane težko dostopna mesta z veliko natančnostjo.

RockPods so zdaj na voljo za samo 49,99€. Vsak set RockPods je opremljen s štirimi velikimi in štirimi majhnimi ventuzami, priročnikom za hitri začetek in zapakiran v privlačno torbico.

~|2$s~|material~|outline
Dve velikosti. Neomejene možnosti.

Natančno zadenite tkivo. RockPods vključuje dve velikosti silikonskih ventuz, majhno in veliko. Zato, da lahko manipulirate s fascijo kjerkoli na telesu.

~|clock-o,~|fa~|outline
Hitro. Čisto. Preprosto.

Pozabite na zapletene črpalke in cevi – to je preveč. Fino izdelane silikonske ventuze RockPods so enostavne za čiščenje in nimajo gibljivih delov, zato lahko preidete z ene na drugo terapijo, v zanemarljivem času.

~|icon_lightbulb~|et~|solid
Nove tehnike. Pridobite FMT certifikat.

RockPods so orodje – in orodje ni nič brez treninga. Priključite se FMT RockPods seminarju, ki podrobno opisuje povsem nov način uporabe ventuz za zdravljenje bolečin * in motenj v gibanju.

Pridobite FMT RockPods certifikat!

Miofascialni cupping obstaja že od začetka 19. stoletja – šele pred kratkim, je podoba vijoličnih krogov na hrbtu profesionalnih športnikov, opozorila na starodavno miofascialno terapijo. Ventuze in tehnike so se sčasoma spreminjale, vendar osnovna predpostavka ventuz, ki zagotavljajo sesanje za dekompresijo osnovnega tkiva, ostaja enaka.

FMT RockPods raziskuje znanost drsenja, vlečenja in dekompresije tkiv z enostavnimi miofascialnimi ventuzami. RockPods so eden najnovejših dodatkov naboru orodij RockTape, s katerim je vsak terapevt bolje opremljen za doseganje vrhunskih rezultatov za bolnike in stranke.

Pin It on Pinterest