NAJBOLJŠI KINEZIOLOŠKI TRAKOVI NA SVETU

Pomirite bolečino* in izboljšajte svoje športne zmogljivosti s kineziološkim trakom RockTape.
kako delujejotrgovina

Ustavite bolečino* z RockTape kineziološkimi trakovi

Prvič so ga na Japonskem uporabili akupunkturisti in kiropraktiki, danes pa kineziološki trak uporabljajo zdravniki po vsem svetu, za zdravljenje poškodb in izboljšanje športnih zmogljivosti.

Medtem, ko je uporaba kinezioloških trakov pogosto povezana z elitnimi športniki, pa jih medicinski strokovnjaki uporabljajo za lajšanje najrazličnejših bolezni, ne le športnih poškodb – in zdaj vam je na voljo enak kakovostni trak.

RockTape je izdelan iz 97% bombaža in 3% najlona. Lepilo je hipoalergeno, na osnovi akrila in ne vsebuje lateksa.

%

raztegljivost

dni nošenja

Za kaj se uporablja RockTape?

Vnetje ahilove tetive
Natrganje plantarne fascije
Vnetje patelarne tetive
Skakalno koleno

Težave z ACL / MCL
Poškodba rotatorne manšete
Natrganje notranje in zadnje stegenske mišice

Poškodba križnih vezi
Bolečine v križu
 
Vnetje pokostnice

Teniški in golf komolec
Nosečniško neudobje 
Popravljanje nepravilne drže
Modrice in otekline

*Prosimo, upoštevajte, da če so vaše težave resne ali se ne izboljšajo v enem dnevu uporabe RockTape-a, poiščite pomoč pri zdravniku.

RockTape

RockTape je najboljši kineziološki trak na svetu. Uporablja se lahko za zdravljenje športnih in nešportnih poškodb, vključno z bolečinami v križu, vnetju pokostnice in ahilove tetive, poškodbi rotatorne manšete*. RockTape mikroskopsko dvigne kožo stran od mišic in fascij spodaj, kar ustvarja dekompresijski učinek. Bolj lepljiv, raztegljiv in močnejši od konkurence. RockTape imajo najraje športniki in strokovnjaki medicine po vsem svetu.

RockTape H20

Linija RockTape H2O je najboljši kineziološki trak na svetu, ki ima še boljše lepljive lastnosti in še boljšo obstojnost. Ti trakovi so tako posebej primerni za vse vodne športe, športnike in za vse, ki želijo najboljše od kineziološkega traku. Uporablja se lahko za zdravljenje športnih in nešportnih poškodb, vključno z bolečinami v križu, vnetju pokostnice in ahilove tetive, poškodbi rotatorne manšete*. RockTape mikroskopsko dvigne kožo stran od mišic in fascij spodaj, kar ustvarja dekompresijski učinek. Bolj lepljiv, raztegljiv in močnejši od konkurence. RockTape imajo najraje športniki in strokovnjaki medicine po vsem svetu.

RockTape Rx

RX RockTape trakovi imajo nežnejše lepilo in so namenjeni za uporabo na občutljivejši koži – otroci, starejši, nosečnice. Uporablja se lahko za zdravljenje športnih in nešportnih poškodb, vključno z bolečinami v križu, vnetju pokostnice in ahilove tetive, poškodbi rotatorne manšete*. RockTape mikroskopsko dvigne kožo stran od mišic in fascij spodaj, kar ustvarja dekompresivni učinek. Bolj lepljiv, raztegljiv in močnejši od konkurence. RockTape imajo najraje športniki in strokovnjaki medicine po vsem svetu.

RockTape Mini Big Daddy

H2O ali Klasik Big Daddy trak je dvakrat širši od našega standardnega traku, kar omogoča enostavno aplikacijo, kjer se potrebuje širši trak. Zasnovan je za edinstvene zahteve, kot sta spodnji del hrbta in kvadriceps. Uporablja se lahko za zdravljenje športnih in nešportnih poškodb, vključno z bolečinami v križu, vnetju pokostnice in ahilove tetive, poškodbi rotatorne manšete*. RockTape mikroskopsko dvigne kožo stran od mišic in fascij spodaj, kar ustvarja dekompresivni učinek. Bolj lepljiv, raztegljiv in močnejši od konkurence. RockTape imajo najraje športniki in strokovnjaki medicine po vsem svetu.

CGM obliži za Dexcom

Naši novi edinstveni CGM obliži so izrezani iz standardnih RockTape trakov, ki ohranjajo CGM varno in na svojem mestu, dlje in z manj draženja, kot katerakoli druga možnost. Vsak paket vsebuje 15 obližev, ki najbolje delujejo z neprekinjenimi monitorji glukoze Dexcom G4 / G5. Na voljo so različne barve.

Blister Kit

Ustavite žulje in vroče točke, pred njihovim nastankom ali jih enostavno oskrbite kar na poti, s kompletom trakov RockTape Blister Kit. Narejeni so iz istega traku, ki ga poznate in mu zaupate. Močno, a nežno lepilo našega kineziološkega traku, ščiti kožo v najzahtevnejših pogojih. Kot nalašč za stopala, roke, ramena in boke. 

Blister Kit vsebuje: 14 trakov: 4x: 8cm, 6x: 15cm, 4x: 25cm   

Pin It on Pinterest