RockGuards zaščita za goleni

Poslovite se od poškodovanih golenic. RockGuards vam nudijo lahko in zračno zaščito.

Močna izdelava

Naša nova, tretja generacija RockGuards je narejena iz trpežnega perforiranega 5 mm neoprena na strani golenice – in lahkega, zračnega raztegljivega sintetičnega materiala na zadnji strani.

Ne samo v telovadnici

RockGuards so naravnost fantastični za različne športe – vključno z gorskim kolesarjenjem, oviratlonom in trail tekom. Hitro se odcedijo in posušijo na zraku.

Krvave goleni niso kul

V telovadnici zelo radi treniramo in le-ta postane naš “drugi dom”. Vendar ne pozabimo, da nismo sami in krvave goleni lahko privedejo do infekcije. Ostanite varni in preprečite, da bi palica odrgnila vaše goleni. 

Izboljšana zasnova s perforiranim neoprenom za odvajanje vode med trail tekom in oviratlonih, natančnejše dimenzioniranje velikosti in prestavljena zadrga za udobje. Ščitniki RockGuard so namenjeni za vzpenjanje po vrvi, mrtve dvige, potege, naloge, skoke v škatlo … vse, kar lahko “kaznuje” vaše goleni. Visoke nogavice vas lahko zaščitijo le do neke mere – naši posebej zasnovani RockGuards so narejeni iz 5 mm perforiranega neoprena, pritrjenega na trpežno zunanjo plast. Pred WOD-om jih enostavno nadenete in samozavestno trenirate. Hitro se odcedijo in posušijo, zato so kot nalašč tudi za oviratlone.

Pin It on Pinterest