Politika zasebnosti – RockTape Slovenija

 

Zaščita podatkov

Upravljalec podatkov je podjetje LEVELUP, Fitnes storitve in trgovina, Nejc Šikman s.p., Pivola 23a, 2311 Hoče (v nadaljevanju podjetje) in varuje vašo zasebnost z upoštevanjem vseh varnostnih in ostalih pravil, ki ustrezajo visokim standardom varovanja podatkov in so v skladu z veljavno zakonodajo, ki ureja varstvo osebnih podatkov. Zbrani podatki se uporabljajo izključno v namene, za katere ste jih sami posredovali. Spoštujemo zaupnost vaših podatkov (vašo zasebnost), zato bomo storili vse potrebno, da jo zaščitimo pred kršitvami in zlorabami.

Varstvo osebnih podatkov

Poslujemo skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) in Evropsko uredbo o varstvu osebnih podatkov (GDPR).

Roki hrambe osebnih podatkov

Vaše osebne podatke bomo hranili in obdelovali v obsegu, ki je potreben za uresničevanje namenov obdelave in dokler bo to potrebno za zaključek naročenih ali dogovorjenih aktivnosti, ter potem v okviru zastaralnih rokov za obveznosti, ki bi lahko izvirale iz obdelave teh osebnih podatkov.

Kdo ima dostop do vaših osebnih podatkov

Poleg nas lahko vaše osebne podatke uporabljajo tudi naši zaupanja vredni partnerji, ki jih potrebujemo pri izvedbi, skladno z veljavnim Zakonom o varstvu osebnih podatkov in Evropsko uredbo o varstvu osebnih podatkov:

dostavnim službam posredujemo podatke, ki jih potrebujejo za prevoz in oddajo naročila

Vsi partnerji, ki imajo dostop do osebnih podatkov, so zavezani skrbnemu ravnanju z osebnimi podatki skladno z zakonodajo. Posredujemo jim le podatke, ki so nujni za uspešno izvedbo naročila, prodajnega procesa ali druge aktivnosti.

Vaših podatkov v nobenem primeru ne posredujemo nepooblaščenim tretjim osebam.

Podatke, ki so pridobljeni na podlagi privolitve, hranimo do preklica oz. v skladu z zakonodajo na tem področju.

Oblike sodelovanja

Naše storitve lahko uporabljate kot:

 • naznani uporabnik (v tem primeru bomo z vašim soglasjem ob obisku naših strani podatke zbirali preko piškotkov z namenom zagotavljanja boljše funkcionalnosti in uporabniške izkušnje, varnosti, štetja števila uporabnikov na spletnem mestu ter zagotavljanja nemotenega delovanja spletnih strani)
 • naročnik na e-novic (v tem primeru lahko naše storitve uporabljate kot neznani uporabnik, edini podatek, ki nam ga zaupate pa je le vaš elektronski naslov. Drugih podatkov o vas ne zbiramo. Na naše e-novice pa se lahko vedno odjavite s posredovanim sporočilom o nameri odjave in s tem izbrišete iz naših seznamov.
 • registrirani kupec
 • sodelovanje v nagradni igri na naših socialnih omrežjih ali dogodkih, ki se jih udeležimo/prirejamo

Kaj delamo s podatki o vas

Podatke o registriranih uporabnikih in kupcih ter nakupih zbiramo za:

 • zagotavljanje naših zakonskih obveznosti (na primer za vodenje finančnih in poslovnih knjig),
 • izvedbo vaših naročil
 • urejanje prevzema nagrad iz nagradnih iger
 • Podatke o naročilih na naše e-novice zbiramo z namenom, da vam lahko na željeni naslov dostavimo izbrane e-novice.

Pogoji sodelovanja v posamezni nagradni igri in obdelava podatkov ter objava nagrajencev, so določeni in zapisani na straneh splošnih pogojev nagradnih iger ter v vsaki nagradni igri posebej.

Vprašanja, ki nam jih posredujete preko kontaktnih obrazcev ali e-naslovov, objavljenih na spletnem mestu, bomo uporabili izključno za razrešitev težave ali pripravo odgovora na vprašanje.

V kolikor boste z nami komunicirali preko kateregakoli socialnega omrežja bomo vaše podatke lahko uporabili tudi za to, da vam preko istega socialnega omrežja posredujemo marketinška sporočila skladno s pogoji in dovoljenji, ki ste jih dali upravitelju družbenega omrežja.

Kako pridobivamo podatke

Podatke o vas pridobivamo na več načinov, ko:

 • se prijavite na prejemanje e-novic in obveščanje o aktualnih akcijah
 • oddate naročilo
 • stornirate naročilo
 • z nagradnimi igrami na povezanih naših socialnih omrežjih (FaceBook in Instagram) in dogodkih, ki se jih udeležimo/prirejamo
 • pregledujete naše vsebine
 • ko objavite vprašanje, komentar ali oceno kateregakoli izmed naših izdelkov
 • ko nam posredujete različna vprašanja, zahtevo za reklamacijo, vrnete izdelek, …
 • z nami komunicirate preko socialnih omrežij
 • Tehnične podatke pridobivamo avtomatično.

Google, Facebook, Instagram in druga družbena omrežja ter oglaševalske agencije nam posredujejo podatke, za katere ste jim to dovolili.

Piškotki

Delovanje naših spletnih strani je brez naših piškotkov praktično nemogoče. Če ne želite imeti naših piškotkov na vašem računalniku, ne pozabite, da je shranjevanje piškotkov pod popolnim nadzorom vašega brskalnika. Z izbiro ustreznih opcij v vašem brskalniku lahko shranjevanje piškotkov po želji kadarkoli omejite ali onemogočite, piškotke na vaši napravi pa lahko kadarkoli trajno zbrišete.

Naša spletna stran je le ena izmed nekaj milijard strani, na katerih lahko na vašo napravo dobite tudi piškotke Google, Facebook, Twitter, Youtube in drugih družbenih medijev, oziroma le te vaš piškotek ob obisku naše strani preberejo. Te strani lahko tako zbrane podatke uporabljajo za različne namene, od analitike, oglaševanja, pa do izboljšave svojih produktov. Za to potrebujemo vašo privolitev, ki jo lahko uredite na vrhu te strani.

Osebni podatki, ki jih zbiramo

O naših registriranih uporabnikih in kupcih zbiramo več vrst osebnih podatkov:

podatki o identiteti: ime, priimek, elektronski naslov, telefonska številka. Podatki o identiteti poslovnih uporabnikov vključujejo tudi naziv podjetja in davčno številko oziroma številko zavezanca za DDV. Številko zaveznaca za DDV hranimo tudi za fizične osebe, ki poslujejo kot zaveznaci za DDV.
kontaktni podatki: naslovi za dostavo, naslov za izdajo računa in telefonska številka.
podatki o nakupih in plačilih: hranimo vse podatke o vaših naročilih in plačilih, vključno s podatki o stornacijah, vrnitvah naročil.
tehnični podatki: za zagotavljanje varnosti in dokazljivosti se zbirajo tudi IP naslovi, podatki o operacijskem sistemu, brskalniku, operacijskem sistemu, lokaciji vaše naprave, vrsti naprave s katero dostopate na našo stran in podobno. Ob obisku preko piškotkov z vašo privolitvijo zbiramo tudi podatke za zagotavljanje boljše funkcionalnosti in uporabniške izkušnje, varnosti, štetja števila uporabnikov na spletnem mestu ter zagotavljanja nemotenega delovanja spletnih strani. Posameznemu uporabniku je ob začetku obiska dodeljen sejni piškotek za identifikacijo in spremljanje nakupovalne košarice. Sejni piškotki se v pomnilnik strežnika shranjujejo le za čas trajanja obiska in se izbrišejo po eni uri neaktivnosti, trajni piškotki pa so shranjeni na računalniku obiskovalca 2 leti, potem postanejo neaktivni.

Vaše pravice

Našim kupcem in uporabnikom zagotavljamo vso podporo pri uresničevanju pravic, ki jih navajamo v nadaljevanju:

na tej strani vas v celoti seznanjamo s tem, kako uporabljamo vaše osebne podatke
vedno smo vam na voljo, da uveljavite vašo pravico do popravka oz. izbrisa (v primeru naročila izdelkov/storitev se hranijo v skladu z zakonodajo)
na vašo zahtevo vam bomo vaše osebne podatke posredovali zbrane v elektronski obliki
obravnavali bomo vaše ugovore na obdelavo vaših osebnih podatkov
Vaše pravice lahko uveljavljate s sporočilom na naše objavljene kontakte naslove (e-pošta ali priporočeno pismo na naslov podjetja)

Pin It on Pinterest